Η Envisol προσφέρει λύσεις για τη συντήρηση και τον περιορισμό των άσχημων οσμών και των εμφράξεων των δικτύων αποχέτευσης. Αυτές οι λύσεις μπορούν να εφαρμοστούν τόσο σε βαρυτικά όσο και σε εξαναγκασμένης ροής δίκτυα αποχέτευσης στη βιομηχανία και στους δήμους.

Τα προβλήματα εμφράξεων των αποχετεύσεων, των λιποπαγίδων και των αντλιοστασίων που προκαλούνται από τη συσσώρευση ζωικών και φυτικών λιπών, ελαίων σε υγρή ή στερεή μορφή (Fat, Oil &Greases, FOG) προκαλούν προβλήματα στις επιχειρήσεις και τους δήμους.

Το φράξιμο ποτέ δεν έρχεται σε καλή χρονική στιγμή για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και έχει ως αποτέλεσμα υψηλό κόστος καθαρισμού.

Για τους δήμους και τις εταιρείες ύδρευσης, το κόστος συντήρησης για φραγμένες γραμμές και αντλιοστάσια μπορεί επίσης να είναι σημαντικό και να προκαλεί ενόχληση στους κατοίκους που ζουν στην περιοχή εξ’ αιτίας των πολύ άσχημων οσμών που συνήθως προκαλούν.

Επικοινωνήστε με Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  για περισσότερες πληροφορίες.