Κατάλογος προϊόντων

 

MicroCat®- BioPOP

Ιδανικά για χρήση σε λιποπαγίδες, δεξαμενές βιολογικού καθαρισμού, αντλιοστάσια και γραμμές αποχέτευσης που υποφέρουν από συστηματική συσσώρευση FOG και εκλύσεις άσχημων οσμών. Τα MicroCat®- BioPOP αναπτύσσονται για εύκολη εγκατάσταση και αφαίρεση με τη χρήση σχοινιού, πετονιάς ή αλυσίδας.

Τα MicroCat®- BioPOP's είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με τις διαστάσεις του συστήματος και τη παροχή των αποβλήτων ενώ έχουν διάρκεια ζωής 1 έως 3 μήνες ανάλογα με τη παροχή, τη θερμοκρασία και το μέγεθος του BioPOP.

Το MicroCat®-BioPOP διαλύεται αργά όταν βυθίζεται στο νερό, απελευθερώνοντας βακτήρια που καταναλώνουν λίπη και έλαια σε συνεχή βάση, τα οποία αποικοδομούν τα FOG δίνοντας ως παραπροϊόντα διοξείδιο του άνθρακα και νερό.

 

 

 

 

MicroCat®- ARCS


Αυτόματο δοσομετρικό σύστημα ανταλλακτικού φυσιγγίου.

Δουλεύει  με μπαταρία και παρέχει υδατικό εναιώρημα υψηλής συγκέντρωσης  βακτηριδίων αποικοδόμησης FOG για χρήση σε αποχετεύσεις εμπορικών κουζινών, κουζίνες γρήγορου φαγητού κλπ. Εξασφαλίζει την ελεύθερη ροή μέσα στις αποχετεύσεις και την εξάλειψη των άσχημων οσμών.

 

 

 

 

 

 

 

MicroCat®- DNTRF


Συμπυκνωμένη σκόνη μικροοργανισμών για βιομηχανικές εφαρμογές.

Κατάλληλο για τη διατήρηση ελεύθερης ροής στις αποχετεύσεις και λιποπαγίδες σε μεγάλες εμπορικές κουζίνες και βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων.

 

 

 

 

 

 

 

MICROCAT® - 24

 


Μίγμα μικροθρεπτικών συστατικών για συστήματα αναερόβιας επεξεργασίας

Το MicroCat®-24 είναι ένα πατενταρισμένο μείγμα βασικών μικροθρεπτικών συστατικών που παρέχουν συγκεκριμένα ιχνοστοιχεία για την υποστήριξη αναερόβιων μικροβιακών διεργασιών και ανάπτυξης

 

MICROCAT® - 25

Έλεγχος οσμών υδρόθειου

 

Το MicroCat®-25 είναι μια αποδεδειγμένη λύση που χρησιμοποιείται για την αποτροπή της παραγωγής H2S σε λύματα. Το H2S παράγεται όταν τα αναερόβια βακτήρια ανάγουν το θειικό ανιόν. Το MicroCat®-25 είναι μια εναλλακτική πηγή οξυγόνου, εμποδίζοντας την παραγωγή H2S. Με αυτήν την τεχνολογία ενθυλάκωσης, το MicroCat®-25 μπορεί να εφαρμοστεί όπου υπάρχει ήδη το H2S. Θα ενθυλακώσει το H2S και θα αποτρέψει την έκφρασή του και θα αποτρέψει τη μελλοντική παραγωγή H2S.

 

MICROCAT® - XRX

ΒΙΟΦΟΡΟΥΛΑ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ ΑΜΜΩΝΙΑΣ ΓΙΑ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

 

Το MicroCat®-XRX είναι ένας πολτός προεπιλεγμένων, προσαρμοσμένων μικροβιακών στελεχών nitrosomonas και nitrobacter για χρήση σε βιολογικούς σταθμούς επεξεργασίας λυμάτων που δέχονται απόβλητα που περιέχουν αμμωνία. Το MicroCat®-XRX είναι μια ζελατινώδης πάστα συσκευασμένη σε ένα μοναδικό πλαστικό πακέτο.