Διοίκηση περιβαλλοντικών έργων

Η διοίκηση έργων της ENVISOL προσφέρει συμβουλές από την πρώτη ιδέα έως την τελική υλοποίηση ενός έργου. Εμπλεκόμαστε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας κατασκευής ξεκινώντας από την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών και τις αδειοδοτήσεις (Περιβαλλοντική, οικοδομικές άδειες κλπ.), συνεχίζουμε στη φάση της υλοποίησης της κατασκευής όπου επιβλέπουμε την έγκαιρη πραγματοποίηση όλων των εργασιών και ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας εκπονώντας τις απαιτούμενες μελέτες για την έκδοση των απαιτούμενων αδειών λειτουργίας.

 

Σε όλη τη διάρκεια του έργου έχουμε ως κορυφαία προτεραιότητα τη προστασία του περιβάλλοντος και την υγιεινή και ασφάλεια του προσωπικού.

Στη φάση της λειτουργίας μπορούμε να αναλάβουμε την Υπεύθυνη Τεχνική Επίβλεψη της Λειτουργίας και της Συντήρησης της εγκατάστασης.

 

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς


Για τους πελάτες, είμαστε ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του αρχιτέκτονα, του Πολιτικού Μηχανικού, των συμβούλων, των δημοτικών αρχών και των επιχειρησιακών φορέων όπως οι εργολάβοι και οι τεχνίτες.

Η διαχείριση των έργων από την Envisol διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα της κατασκευής και ότι το έργο υλοποιείται εντός του καθορισμένου προϋπολογισμού και του συμφωνημένου χρόνου.

 

Η τεχνογνωσία μας περιλαμβάνει:

 Ως διαχειριστές έργου, έχουμε εμπειρία σε έργα νέας κατασκευής αλλά και επέκτασης ή αναβάθμισης υφιστάμενων εγκαταστάσεων  όπως:  

  • Εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων      
  • Εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυματολάσπης     
  • Εγκαταστάσεις επεξεργασίας πόσιμου νερού   
  • Εγκαταστάσεις χώρων υγειονομικής ταφής απορριμμάτων 
  • Έργα βιοαποκατάστασης εδάφους και/ή υδροφόρου ορίζοντα που έχουν υποστεί ρύπανση    
  • Ειδικά βιομηχανικά κτίρια (όπως σφαγεία ή εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος)      
  • Ενεργειακά έργα (πχ Φωτοβολταϊκά πάρκα)

 Επικοινωνήστε με Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  για περισσότερες πληροφορίες.

 

Διάταξη οικοδομικού εργοταξίου